La proposta de València per a la innovació a la ciutat suma tot el talent i la creativitat de l’ecosistema innovador. No exclou a ningú, perquè les missions d’una ciutat s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, sectors i fonts de coneixement.

Som conscients que només des de l’esforç públic no serem capaços d’aconseguir la transformació desitjada. Avançarem, sí, però no arribarem a l’objectiu final, ni ho farem abans de 2030. Per això fem una crida a l’acció dirigida a tota la societat valenciana i a tot l’ecosistema econòmic, innovador i social de la ciutat: el sector privat, el sector públic, l’acadèmia, la societat civil, els mitjans de comunicació i la ciutadania, que seran els vertaders agents del canvi.

Si tens una empresa que aposta per la innovació, tens un paper important en la València del futur.

Suma el teu projecte a la constel·lació de projectes de Missions València 2030 i converteix la teua empresa en organització ambaixadora del major desafiament que s’ha marcat mai aquesta ciutat. Un repte que convertirà València en un lloc més sostenible i saludable, més emprenedor i compartit. Una meta sense precedents, que necessita la teua ajuda.

Ja són organitzacions ambaixadores de Missions València 2030: