La missió climàtica neutra en la Smart Mobility Valencia

La primera missió aprovada, València Ciutat Neutra, ha estat present en la fira de mobilitat de València, Smart Mobility Valencia. Dins del programa hi ha hagut diferents taules redones on el regidor d’Emergència Climàtica de l’Ajuntament de València, Alejandro Ramón, ha explicat el vector de mobilitat dins de la missió climàtica aprovada, que persegueix 3 barris climàticament neutres abans del 2030.

A més, el tècnic d’I+D+i de Las Naves, Ángel Navarro, ha participat en una de les taules explicant l’impacte de la mobilitat a les ciutats  perquè siguen més saludables i sostenibles, tal com marca l’estratègia d’innovació Missions València 2030.

Smart Mobility Valencia també ha permés a empreses, institucions, startups i centres tecnològics presentar fins a 21 propostes de capacitats tecnològiques centrades en la mobilitat intel·ligent i sostenible. Per part seua, el Mobility Innovation Valencia és un projecte estratègic l’objectiu del qual és convertir la Comunitat Valenciana en un pol d’innovació en mobilitat intel·ligent i sostenible, a través de la coordinació de capacitats i suport a les empreses per a fomentar les iniciatives en mobilitat.